Vinterplasser i Vallø småbåthavn

Vinterplasser kan det søkes om fra 1 september. Vi har mulighet for boblehavn på Vestre molo, og Pir 1.  Pir 2 er uten bobler og båten din vil fryse inne i isen (ja, det blir alltid masse is i i hele  havnen vår)
Husk at strøm kan bli dyrt i vinter, les gjerne denne artikkelen

Klikk her for søknadsskjema (Linken er aktiv)

Fast plass i Vallø småbåthavn

Vallø båtforening sitt styre har i 2022 satt søknadssystemet på vent intil ny søknadsmetode, nye regler og sporbarhet for tildeling er klart. Målet er å ha det klart innen desember 2022. Vi rekker ikke å bli ferdige i oktober som tildigere annonsert.
Inntil dette er avklart tar Vallø båtforening ikke imot søknader.

Søknader på epost blir dessverre avvist.

Sommerplasser i Vallø småbåthavn

Søknadsskjema går online 20 desember hvert år og forelinger skjer utover vinteren. 15 mars er første fordeling klar. Etter det kommer det 2 fordelinger til. Vi ber dere om ikke å mase i det det bare drøyer fordelingen :-)

Klikk her for søknadsskjema (linken aktiveres 20.desember hvert år)

.