Husk at for å gå båtvakt må du regne med å gå ca 12 km i løpet av natten. Har du ikke fysikk til dette må du leie deg erstatter. Ta kontakt med Havnekontoret.

Vaktlister 2023

Her ligger vaktlistene for 2023 i PDF format. Legg merke til følgende:
  • Er du plasseier på Pir22, så heter piren din Pir22 og plassen din f.eks 13
  • Er du sommerleier på Pir22, så heter Piren S22 og plassen din f.eks S22-12
  • Plassene står ikke i rekkefølge, se igjennom den siden som omhandler din pir.
  • 1 vakt pr plass. Eier du flere plasser må du gå vakt for hver plass.
Dette er basert på hvordan vi administrerer plasser og eiere. Manglende oppmøte på vakt medfører et gebyr på 2500,-.  Har du levert inn plassen, men fått vakt allikevel? Da har vi mest sannsynlig ikke fått leid ut plassen din og vakten tilfaller deg.
Datoen du er satt opp med er fast og kan ikke endres. Vi har tidligere år hatt en god del misforståelser med bytter som går galt (og alle skylder på alle), derfor er denne endringen styrevedtatt fra 2023. Kan du ikke gå må du få en venn/barn (over18), kanskje du kjenner andre i havna eller leie en til å gå for deg. Ansvaret er uansett ditt som plassbruker. Send epost til post@vallobaatforening.no så får du kontakt detaljer til en eventuell stedfortreder.


mvh
Vallø båtforening

Om våre websider

Vallø båtforening tar forbehold om trykkfeil og feiltolkninger. Vedtekter og regelverk er styringsverkøyet for Styret og Havnekontoret.

Vallø værvarsel

Clear Sky

15.41°C

Vallø

Clear Sky
Humidity: 51%
Wind: SW at 4.12 M/S
Monday
Moderate Rain
13.56°C / 15.52°C
Tuesday
Light rain
13.19°C / 15.88°C

Tjømebilder