Miljøcontaineren på Vallø

Image
Giroljer, hydraulikkoljer osv skal helles i riktig blått fat (de er merket). Da tjener foreningen 3 kroner literen på den + at oljen gjenvinnes. Dumper du i feil oljefat koster det foreningen 20 kroner literen. Hjelp oss å holde hjulene igang på Vallø!!

Hva skal hvor?

Miljøconatineren vår er til gratis bruk for foreningen medlemmer. Husk at vi ønsker bare båtrelatert avfall. Fyll brukt girolje i riktig blå tønne, hydraulikkolje i sin tønne og vær med å bidra til et bedre miljø for alle. Er vår conatiner full, så har Tønsberg Kommune en Miljøconatiner selv ved Circle K inne i byen ved Nedre gate. Defekte 12V batterier settes slik at det er lett å ta de ut igjen og ikke kortsluttes.

Elektrisk avfall skal leveres på steder det selges elektrisk utstyr. Elkjøp på Stensarmeen har en flott conatiner, det samme har Power på Kilen.
Motorolje skal helles i den store tanken bak miljøcontaineren. Spilloljen gjenvinnes til blant annet ny brukbar motorolje. Vi er glade for olje i retur, men hjelp oss med å få de i riktig beholder. Du bruker kanskje 3 min ekstra, vi slipper timesvis med sortering. Spilloljer i malingspann er fy-fy, da blir oljen "uren" :-)

Giroljer og hydraulikkoljer i riktig fat

Image

Ikke slik, olje skal i oljetanken bak containeren

Image

Oljetanken bak containeren

Image

Om våre websider

Vallø båtforening tar forbehold om trykkfeil og feiltolkninger. Vedtekter og regelverk er styringsverkøyet for Styret og Havnekontoret.

Vallø værvarsel

Overcast Clouds

2.9°C

Vallø

Overcast Clouds
Humidity: 87%
Wind: SSW at 5.14 M/S
Thursday
Moderate Rain
3.58°C / 4.59°C
Friday
Moderate Rain
3.68°C / 3.96°C

Tjømebilder