Septiktømmestasjon

Sommeren 2021 investerte foreningen ca 200.000 i en septiktømmestasjon. I godt samarbeide med Tønsberg Kommune blir nå septiken levert direkte fra vår miljøstasjon og i rørleding til rensestasjon på Vallø. Vi i Vallø båtforening tror dette kan bidra til et bedre maritimt miljø i Oslofjorden. Sverige har allerede et forbud mot tømming i sjø, vi tror dette forbudet kommer til Norge også. Vi på Vallø er forberedt.
Tømmestasjone er i flittig bruk og er særdeles enkel å bruke. Kun 2 knapper for å betjene pumpen. 1 grønn knapp for start og 1 rød knapp for stopp. Selve tømmestussen er fleksistuss og passer til de fleste standarder på båter.

Her er septiktømmestasjonen

SP_WEATHER_LIGHT_INTENSITY_DRIZZLE